Karmozijn

Ingredienten:
Het kwekershuis de Sonnaville uit Altforst in het land van Maas en Waal heeft vooral
bekendheid gekregen door de succesvolle introductie van de Karmijn de Sonnaville.
Wat ‘n verrassing dat Ben ‘n paar jaar geleden kwam met ‘n nieuw perenras… een bijjzondere stoofpeer met rood vruchtvlees:










Bereiding:
Gestoofd: snel gaar in de kook met toevoeging van 20 % suiker (15 minuten)

Perenmoes: ongeveer 25 minuten koken met 20 % suiker

Garnering: voor direct gebruik, ronde plakken in schijven en met citroensap besprenkelen

Jam: met geleisuiker, eventueel citroensap toevoegen

Ovenschotel: perenmootjes in schotel, iets water, 20 % suiker, kaneel, kort stoven.
Giet over de gestoofde peren vlak voor gebruik warme vanillepudding
Ovenschotel ideaal als koud nagerecht…
















‘n bijzondere stoofpeer met rood vruchtvlees:

Gestoofd: snel gaar in de kook met toevoeging van 20 % suiker (15 minuten)

Perenmoes: ongeveer 25 minuten koken met 20 % suiker

Garnering: voor direct gebruik, ronde plakken in schijven en met citroensap besprenkelen

Jam: met geleisuiker, eventueel citroensap toevoegen

Het kwekershuis de Sonnaville uit Altforst in het land van Maas en Waal heeft vooral
bekendheid gekregen door de succesvolle introductie van de Karmijn de Sonnaville.
Wat ‘n verrassing dat Ben ‘n paar jaar geleden kwam met ‘n nieuw perenras…
















‘n bijzondere stoofpeer met rood vruchtvlees:

Gestoofd: snel gaar in de kook met toevoeging van 20 % suiker (15 minuten)

Perenmoes: ongeveer 25 minuten koken met 20 % suiker

Garnering: voor direct gebruik, ronde plakken in schijven en met citroensap besprenkelen

Jam: met geleisuiker, eventueel citroensap toevoegen


December Tip

Cadeautip !!

Recht voor z'n raap,
Nu in prijs verlaagd !!

December - Cadeautip !! bg

Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Wanneer de courgettes heel vers zijn hoeven ze niet geschild te worden. Anders schillen, de...

Lees verder
Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Aanmelden Nieuwsbrief