Morellen

Over morellen is veel geschreven, de Grieken en de Romeinen worden erbij gehaald en ook dat het familie van de roos is, maar deze zure kersen of krieken zijn zeer geliefd in de keuken! Morellen horen in jams, gelei, sappen, zelfs in bier (Kriekenbier !!).  De makkelijkste manier om morellen te bewaren is de ‘Rumtopf” …  Heerlijk om straks met de Kerstdagen aan deze mooie zomer terug te denken…Morellen is eveneens ’n product uit de ‘Ark van de Smaak’ van Slow Food en zeer gewild bij de topchefs van de Chef’s Alliantie …

December Tip

Cadeautip !!

Recht voor z'n raap,
Nu in prijs verlaagd !!

December - Cadeautip !! bg

Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Wanneer de courgettes heel vers zijn hoeven ze niet geschild te worden. Anders schillen, de...

Lees verder
Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Aanmelden Nieuwsbrief