Kool wrap

Koolwrap ook wel Coolwrap genoemd is een vierkant koolblad van een speciaal geselecteerde platte witte kool met een milde smaak. De bladeren zijn van deze  kool zijn flexibel en niet taai, waardoor deze ideaal gebruikt kunnen worden voor het maken van wraps, voor sushi of onderdeel van een gezonde sandwich, maar ook als ingrediënt in een gezonde, smaakvolle salade. De koolbladeren kunnen ook gebruikt worden als lasagnebladeren en is dan ook een glutenvrij alternatief…    Om de kolen langer goed te kunnen houden (het blad droogt anders snel in) worden de kolen voorzien van een plastic seal. Op deze seal zit een uitvouwbare sticker met daarop enkele leuke recepten. Op de site van Bejo, de veredelaar en zaadleverancier staan ook leuke recepten:        http://www.bejo.nl/nl/actueel/coolwrap.aspx

Augustus Tip

Met vakantie in Frankrijk geweest?

Heerlijke Charantais geproefd?

Augustus - Met vakantie in Frankrijk geweest? bg

Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Wanneer de courgettes heel vers zijn hoeven ze niet geschild te worden. Anders schillen, de...

Lees verder
Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Aanmelden Nieuwsbrief