Asperges van Texel

Asperges van Texel nu volop verkrijgbaar in maar liefst zeven verschillende maten.  De oogst asperges van het eiland Texel begint deze week licht op gang te komen. Sinds 1991 worden er asperges op het eiland Texel geteeld. De asperges van Texel onderscheiden zich duidelijk in positieve zin en het verschil is goed te proeven.   Zij hebben een fijnere smaak, dit komt door de zilte kustgrond waarop wordt geteeld. De kwaliteit bleef niet onopgemerkt: tal van toeristen en horecabedrijven op Texel kunnen hier over meepraten.

Augustus Tip

Met vakantie in Frankrijk geweest?

Heerlijke Charantais geproefd?

Augustus - Met vakantie in Frankrijk geweest? bg

Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Wanneer de courgettes heel vers zijn hoeven ze niet geschild te worden. Anders schillen, de...

Lees verder
Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Aanmelden Nieuwsbrief