Overgetelijke Groenten deel 2

RECHT VOOR Z’N RAAP !! Dit jaar geen rozen in de tuin, maar aardpeer, pastinaak en ajuin!! Met recepten voor de thuiskok en inspiratie voor moestuintelers.. Na het eerste boek ‘Onvergetelijke Groenten’ (uitverkocht), volgt nu Onvergetelijke Groenten > Recht voor z’n raap.. In dit boek uitleg over vergeten groenten en waarom het belangrijk is deze groenten onvergetelijk te houden. Met verkrijgsbaarheidskalender en alternatieven voor groentesoorten die niet zo makkelijk voorhanden zijn. Verhalen en inspiratie van telers en hun producten, uit het ‘groentehart’ geschreven door Han de Kroon. Alles natuurgetrouw in beeld gebracht doot fotografe Ruth de Ruwe. De recepten zijn van Annette van Ruitenburg. Het boek is inmiddels ingezonden voor deelname aan de wedstrijd ‘Kookboek van het jaar’ Verkrijgbaar vanaf eind oktober in de boekwinkel 24.95  en via deze webshop .... ISBN  9789059564145 Uitgeverij Fontaine Data van boekpresentatie’s, workshops, demonstraties en diners volgen nog…

Augustus Tip

Met vakantie in Frankrijk geweest?

Heerlijke Charantais geproefd?

Augustus - Met vakantie in Frankrijk geweest? bg

Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Wanneer de courgettes heel vers zijn hoeven ze niet geschild te worden. Anders schillen, de...

Lees verder
Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Aanmelden Nieuwsbrief