Geroosterd speenvarkenrib met twee bereidingen van CERISA kersen..

Traditioneel denken we vanuit het hoofdingrediënt, meestal vlees of vis. Maar soms gaat het anders. Deze compositie is vanuit een heel ander startpunt ontstaan en onderstreept waarom het zo belangrijk is om met producenten en kwekers in gesprek te gaan. We werden aangestoken door de gepassioneerde kwekers Willie Bouwmans en Rob Janssen die de culinaire wereld de Cerisa kers geschonken hebben. Ze vertelden over de eigenschappen en achtergronden en lieten ons de verschillen proeven met andere rassen. Het inspireerde ons niet alleen om er mee aan de slag te gaan maar ook om eens te kijken wat de mogelijkheden buiten de zoete wereld zijn. De frisse smaak van de kersen combineert perfect met de smaak van geroosterd en gepekeld varkensvlees en dit was de start van deze bijzondere compositie. Voor het hele recept mail even naar info@horecavers.nl o.v.v. Cerisa kersen recept..

Augustus Tip

Met vakantie in Frankrijk geweest?

Heerlijke Charantais geproefd?

Augustus - Met vakantie in Frankrijk geweest? bg

Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Wanneer de courgettes heel vers zijn hoeven ze niet geschild te worden. Anders schillen, de...

Lees verder
Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Aanmelden Nieuwsbrief