Nieuwe webshop

Onze webshop wordt vernieuwd, in de oude situatie was het lastig zoeken om de juiste producten te vinden en te bestellen. We hebben de nieuwe uitvoerig reeds zichtbaar gemaakt, maar dat betekend nog niet dat we helemaal klaar zijn. U kunt gewoon bestellen, maar er ontbreken nog 'n aantal foto's die geplaatst moeten worden, hier en daar moet nog informatie toegevoegd worden en de producten moeten hier en daar nog logisch 'geplaatst' worden. Wij bieden u nu al reeds excuses voor het ongemak, maar hopen dat u het gewoon wilt proberen. Wij hopen over 'n paar weken, voor aanvang van het Vergeten Groentenseizoen de website op orde te hebben. Gaarne hopen wij dat u wilt reageren op problemen die u tegen komt zodat wij deze zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Met vriendelijke groet, Han de Kroon.

September Tip

September oogstmaand

September - September oogstmaand bg

Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Wanneer de courgettes heel vers zijn hoeven ze niet geschild te worden. Anders schillen, de...

Lees verder
Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Aanmelden Nieuwsbrief