Nieuwsbrief Mei

Mei gaat echt de maand van de verse asperges worden; inmiddels hebben we al zo’n 10 soorten uit Limburg in het assortiment van onze webwinkel staan. De verwachting is dat de komende tijd de prijs nog zal dalen. De oogst asperges van het eiland Texel, ook nog ‘n soort of tien, begint deze week licht op gang te komen. Sinds 1991 worden er asperges op het eiland Texel geteeld. De asperges van Texel onderscheiden zich duidelijk in positieve zin en het verschil is goed te proeven.   Zij hebben een fijnere smaak, dit komt door de zilte kustgrond waarop wordt geteeld. De kwaliteit bleef niet onopgemerkt: tal van toeristen en horecabedrijven op Texel kunnen hier over meepraten. Wilt U zelf de asperges komen bekijken, is dat mogelijk op Donderdagmiddag 24 Mei a.s. van 14.00 tot 17.00 uur. Wij houden dan weer een ‘Onvergetelijke Groentemarkt’ voor de vele chef-koks van onze afnemers, waaronder veel ‘sterrenrestaurants’. Ook U bent hierbij uitgenodigd om de asperges en de vele andere producten te bekijken en te proeven die in de Pinksterweek zijn geoogst door onze  voornamelijk kleine en biologische tuinders uit het hele land. Meer informatie over vers geoogste producten vind U op deze website....              

September Tip

September oogstmaand

September - September oogstmaand bg

Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Wanneer de courgettes heel vers zijn hoeven ze niet geschild te worden. Anders schillen, de...

Lees verder
Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Aanmelden Nieuwsbrief