Landgoed de Olmenhorst

In samenwerking met Landgoed 'de Olmenhorst' te Lisserbroek bestaat nu ook de mogelijkheid om zowel verse biologische producten, streekproducten als het gangbare aardappelen-, groente- en fruitassortiment te bestellen. U kunt uw boodschappen, via deze webwinkel, tot woensdagavond 22.00 uur bestellen, waarna U deze producten vrijdagmorgen na 12.00 uur kunt afhalen bij de 'de Olmenhorst',Lisserweg 481 te Lisserbroek. Omdat alle bestellingen op één adres worden bezorgd, betaald U geen bezorgkosten. Het enige wat U hoeft te doen is de boodschappen af te rekenen in de winkel bij 'de Olmenhorst' samen met de heerlijke biologische appels en peren van Florian en de vele heerlijkheden die in de 'Olmenhorstwinkel' te vinden zijn. Makkelijker kunnen wij het U niet maken.Wilt U zelf afhaalpunt worden voor 'n aantal consumenten, neem dan contact met ons op.

September Tip

September oogstmaand

September - September oogstmaand bg

Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Wanneer de courgettes heel vers zijn hoeven ze niet geschild te worden. Anders schillen, de...

Lees verder
Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Aanmelden Nieuwsbrief