Afhaalpunt in Den Helder

In samenwerking met Atlantis Handelshuis gevestigd op Willemsoord 66 te Den Helder bestaat vanaf vrijdag  16 Maart  de mogelijkheid om zowel verse biologische producten, streekproducten als het gangbare aardappelen-, groente- en fruitassortiment te bestellen. U kunt uw boodschappen, via deze webwinkel, tot woensdagavond 22.00 uur bestellen, waarna U deze producten vrijdagmiddag  na 14.00 uur kunt afhalen bij 'Atlantis'. Omdat alle bestellingen op één adres worden bezorgd, betaald U geen bezorgkosten. Het enige wat U hoeft te doen is de boodschappen af te rekenen bij Atlantis en mee naar huis te nemen. Makkelijker kunnen wij het U niet maken. Atlantis Handelshuis is een duurzame groothandel en houdt zich bezig met de in- en verkoop van fairtrade artikelen, biologische, ecologische producten, food- en non food, nautische scheepsartikelen, onderdelen en maakt duurzame en innovatieve producten. www.atlantishandelshuis.nl 0223.612062                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Wilt U zelf afhaalpunt worden voor 'n aantal consumenten, neem dan contact met ons op.

September Tip

September oogstmaand

September - September oogstmaand bg

Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Wanneer de courgettes heel vers zijn hoeven ze niet geschild te worden. Anders schillen, de...

Lees verder
Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Aanmelden Nieuwsbrief