Versgarantie

Door onze grote omzet in aardappelen, groente en fruit aan vele toprestaurants in Noord-Holland garanderen wij elke dag verse producten. Veel van deze producten worden woensdag geoogst bij vooral kleinere, bevlogen, tuinders, die smaak en kwaliteit hoog in hun vaandel hebben staan.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Mocht er een product niet aan uw verwachtingen voldoen, dan is één telefoontje genoeg om tot 'n oplossing te komen. Goede hygiëne, juiste productbehandeling, verzorgde presentatie is niet alleen belangrijk voor het product zelf, maar ook zeer zeker in het belang van onze klanten.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Toenemende aandacht voor kwaliteitszorg in de markt, het moeten voldoen aan strengere overheidsregels (keuringsdienst, wet productaansprakelijkheid, h.a.c.c.p.) eisen van ons een strenge controle op hygiëne en kwaliteit. Wij zijn in het bezit van een H.A.C.C.P. certificaat van Kiwa, dat voldoet aan de eisen gebaseerd voor een op H.A.C.C.P. gebaseerd voedselveiligheidssysteem., managementsysteemcertificatie (ISO/ IEC 17021 ), met toepassingsgebied; het verhandelen, snijden, verpakken en transporteren van verse groenten en fruit alsmede het bereiden van verse maaltijden.In deze code wordt volgens het H.A.C.C.P. ( Hazard Analysis Critical Control Point) systeem het bewerkingsproces stap voor stap bekeken op mogelijke veiligheidsrisico’s, van het product, voor de klant.  

Augustus Tip

Met vakantie in Frankrijk geweest?

Heerlijke Charantais geproefd?

Augustus - Met vakantie in Frankrijk geweest? bg

Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Wanneer de courgettes heel vers zijn hoeven ze niet geschild te worden. Anders schillen, de...

Lees verder
Courgettekroketten uit Recht voor z’n raap!

Aanmelden Nieuwsbrief